Η φιλοσοφία μας

Η εταιρία ιδρύθηκε το 2009 από το Μαυρίδη Γρηγόρη, απόφοιτο του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ, με αρχικό σκοπό την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Έκτοτε, η εταιρία αναπτύχθηκε περαιτέρω και έτσι σήμερα προσφέρει πέραν της παραγωγής ενέργειας και πλήθος άλλων υπηρεσιών και προϊόντων, όπως ενδεικτικά αναφέρονται η εγκατάσταση φωτοβολταϊκών και γενικότερα ενεργειακών συστημάτων, η μελέτη, κατασκευή και πιστοποίηση ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, ο σχεδιασμός και η πιστοποίηση ενεργειακά αποδοτικών κτιρίων κ.α. Το 2012 προστέθηκε στη σύνθεση της εταιρίας ο Παναγιώτης Μαυρίδης, Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός του ΑΠΘ, διευρύνοντας έτσι το φάσμα υπηρεσιών της energytech προς πάσης φύσεως έργα πολιτικού μηχανικού και τοπογραφικά έργα.

11200000+

kWh παραγωγής των έργων μας

190+

Εταιρικοί Πελάτες

500+

Έργα παραγωγής και εξοικονόμησης ενέργειας

20+

Δίκτυο Συνεργατών

Γιατί να συνεργαστείτε μαζί μας

Εμπειρία

Με μεγάλη εμπειρία στον τομέα των φωτοβολταικών, η εταιρεία μας μπορεί ν’ αναλάβει κάθε σας απαίτηση σε κάθε ανάθεση έργου.

Ανταγωνιστικές Τιμές

Λαμβάνοντας υπ’ όψη την πολύχρονη παρουσία μας στον χώρο,μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα προμηθευτείτε τα υλικά μας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Επαγγελματισμός

Ο επαγγελματισμός και η προσήλωση στο στόχο, είναι οι αξίες που ενώνουν και καθοδηγούν την ομάδα μας.

Αξιοπιστία

Η αξιοπιστία είναι η βάση πάνω στην οποία χτίζουμε σταθερές, αποτελεσματικές και επιτυχημένες συνεργασίες με κάθε πελάτη μας.

Μαυρίδης Γρηγόρης
Μαυρίδης Γρηγόρης
Ιδρυτής και Διευθυντής
Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Υπολογιστών, απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Μαυρίδης Παναγιώτης
Μαυρίδης Παναγιώτης
Εταιρικό μέλος
Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός, απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης..

Η εταιρεία

Η εταιρία ιδρύθηκε το 2009 από το Μαυρίδη Γρηγόρη, με σκοπό την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Στόχος

Η εταιρεία θέλει να συμβάλλει στην επίτευξη των ενεργειακών και περιβαλλοντικών εθνικών στόχων  εφαρμόζοντας ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Φωτοβολταϊκά

Οι εγκαταστάσεις μας ξεπέρασαν κάθε άλλη εγκατάσταση πανελλαδικά* καθώς παρήγαγαν το 2017 έως και 16.500kWh ανά 10kW, δηλαδή 15% περισσότερο από κάθε άλλη αντίστοιχη εγκατάσταση

Επικοινωνία

Διεύθυνση: Εστίας 2, Κοζάνη 50100 - Βασιλειάδη 17, Θεσσαλονίκη - Τσιμισκή 6Α, Αλεξανδρούπολη Τηλέφωνο: +302312315301, +302461461301, +302551151301