Ποιοί είμαστε

Η εταιρία μας ιδρύθηκε το 2009 με αρχικό σκοπό την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές. Πολύ γρήγορα επεκτάθηκε στην υλοποίηση σταθμών παραγωγής ηλετκρικής ενέργειας από φωτοβολταϊκά “με το κλειδί στο χέρι”, αναλαμβάνοντας από μικρές οικιακές στέγες μέχρι φωτοβολταϊκά πάρκα μεγάλης ισχύος. Επιπλέον προσφέρει λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας σε επιχειρήσεις και νοικοκυριά στους τομείς της αυτοπαραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από φωτοβολταϊκά, του φωτισμού LED και της θέρμανσης.

Είμαστε μια δυναμική και φιλόδοξη ομάδα Διπλωματούχων Ηλεκτρολόγων, Μηχανολόγων και Πολιτικών Μηχανικών με ιδιαίτερη εμπειρία στον τομέα μας. Η πολυετής συνεργασία τόσο μεταξύ μας όσο και με το εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό μας, εξασφαλίζει την άρτια υλοποίηση κάθε έργου που αναλαμβάνουμε.

11200000+

kWh παραγωγής των έργων μας

190+

Εταιρικοί Πελάτες

500+

Έργα παραγωγής και εξοικονόμησης ενέργειας

20+

Δίκτυο Συνεργατών

Γιατί να συνεργαστείτε μαζί μας

Εμπειρία

Με μεγάλη εμπειρία στον τομέα των φωτοβολταικών, η εταιρεία μας μπορεί να αναλάβει κάθε σας απαίτηση σε κάθε ανάθεση έργου.

Ανταγωνιστικές Τιμές

Λαμβάνοντας υπ’ όψη την πολύχρονη παρουσία μας στον χώρο,μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα προμηθευτείτε τα υλικά μας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Επαγγελματισμός

Ο επαγγελματισμός και η προσήλωση στο στόχο, είναι οι αξίες που ενώνουν και καθοδηγούν την ομάδα μας.

Αξιοπιστία

Η αξιοπιστία είναι η βάση πάνω στην οποία χτίζουμε σταθερές, αποτελεσματικές και επιτυχημένες συνεργασίες με κάθε πελάτη μας.

Μαυρίδης Γρηγόρης
Μαυρίδης Γρηγόρης
Solar Project Manager
Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Υπολογιστών, απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Μιχαηλίδης Χρήστος
Μιχαηλίδης Χρήστος
Sales Manager
Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Υπολογιστών, απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με πλούσια γκάμα...
Σκαμπαβίας Στράτος
Σκαμπαβίας Στράτος
O&M Project Manager
Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Υπολογιστών, απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με μεγάλη εμπειρία στον...
Μαυρίδης Παναγιώτης
Μαυρίδης Παναγιώτης
Συνεργάτης
Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός, απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Δαγιόγλου Μαρία
Δαγιόγλου Μαρία
Συνεργάτης
Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Υπολογιστών, απόφοιτος του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Η εταιρεία

Η εταιρία ιδρύθηκε το 2009 από το Μαυρίδη Γρηγόρη, με σκοπό την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Στόχος

Η εταιρεία θέλει να συμβάλλει στην επίτευξη των ενεργειακών και περιβαλλοντικών εθνικών στόχων  εφαρμόζοντας ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Φωτοβολταϊκά

Οι εγκαταστάσεις μας ξεπέρασαν κάθε άλλη εγκατάσταση πανελλαδικά* καθώς παρήγαγαν το 2017 έως και 16.500kWh ανά 10kW, δηλαδή 15% περισσότερο από κάθε άλλη αντίστοιχη εγκατάσταση

Επικοινωνία

Διεύθυνση: Εστίας 2, Κοζάνη 50100 - Βασιλειάδη 17, Θεσσαλονίκη - Τσιμισκή 6Α, Αλεξανδρούπολη Τηλέφωνο: +302312315301, +302461461301, +302551151301