fbpx

Επιτυχής σύνδεση με το δίκτυο μίας ακόμη εγκατάστασης net-metering φωτοβολταϊκών

Επιτυχής σύνδεση με το δίκτυο μίας ακόμη εγκατάστασης net-metering φωτοβολταϊκών

Η energyTech συνεχίζει τη δυναμική της παρουσία στο χώρο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, καθώς ολοκλήρωσε με επιτυχία την εγκατάσταση φωτοβολταϊκού συστήματος net-metering (αυτοπαραγωγή) στην εταιρία METAFORM.

Το υψηλό κόστος κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας αποτελεί βραχνά για τις επιχειρήσεις σήμερα. Η METAFORM Α.B.E.Ε.επένδυσε στον ήλιο και βγήκε πολλαπλά κερδισμένη, καθώς εκτός από την άμεση μείωση στους λογαριασμούς του ρεύματος, η επιχείρηση απολαμβάνει επιπλέον οφέλη όπως:

  • Προστασία από μελλοντικές αυξήσεις και φόρους στο ρεύμα.
  • Φιλικό τρόπο παραγωγής ενέργειας που μειώνει το ενεργειακό της αποτύπωμα.
  • Αναβάθμιση της ενεργειακής της ταυτότητας και της αξίας του ακινήτου.
  • Διευκόλυνση λήψης «πράσινων» πιστοποιήσεων (ISO 14001, ISO 50001 κ.α.)

Το έργο αφορά ένα φωτοβολταϊκό σύστημα 80kW με το οποίο η επιχείρηση εξοικονομεί το 100% του μέχρι πρότινος κόστους ηλεκτρικού ρεύματος. Μάλιστα, η απόσβεση του αρχικού κεφαλαίου της επένδυσης υπολογίζεται σε κάτι λιγότερο από 5 έτη ενώ το όφελος της εξοικονόμησης αναμένεται να έχει διάρκεια τουλάχιστον για 30 έτη!

Η energytech ανέλαβε την παράδοση του έργου «με το κλειδί στο χέρι» και συγκεκριμένα τη μελέτη, αδειοδότηση, προμήθεια του εξοπλισμού, εγκατάσταση και σύνδεση με το δίκτυο. Η συνεχής αφοσίωση μας στη σωστή μελέτη και τον άριστο σχεδιασμό αλλά και η επιμονή μας να χρησιμοποιούμε μόνο υλικά ανώτερης ποιότητας από καταρτισμένο προσωπικό σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία μας στον κλάδο των φωτοβολταϊκών, αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για τους πελάτες μας.

Ευχαριστούμε την εταιρία METAFORM Α.B.E.Ε. για την προτίμηση και την άψογη συνεργασία.

Η εταιρεία

Η εταιρία ιδρύθηκε το 2009 από το Μαυρίδη Γρηγόρη, με σκοπό την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Στόχος

Η εταιρεία θέλει να συμβάλλει στην επίτευξη των ενεργειακών και περιβαλλοντικών εθνικών στόχων  εφαρμόζοντας ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Φωτοβολταϊκά

Οι εγκαταστάσεις μας ξεπέρασαν κάθε άλλη εγκατάσταση πανελλαδικά* καθώς παρήγαγαν το 2017 έως και 16.500kWh ανά 10kW, δηλαδή 15% περισσότερο από κάθε άλλη αντίστοιχη εγκατάσταση

Επικοινωνία

Διεύθυνση: Εστίας 2, Κοζάνη - M. Ψελλού 11, Θεσσαλονίκη - Τσιμισκή 6Α, Αλεξανδρούπολη Τηλέφωνο: +302312315301, +302461461301, +302551151301